Hundpromenera i Vadstena

Senast vi sällskapspromenerade i Vadstena var på Annandagen, alltså så länge sedan som förra året, och efter de positiva röster som hördes under promenaden, och även efter, tycker vi det är dags igen.
Vadstena Brukshundklubbs´s målsättning är att kunna göra dessa promenader ungefär en gång i månaden, men hur länge vi promenerar, och hur lång sträcka det blir, avgörs till stor del av väder och vind.

Var, när, och varför? Vi börjar med det sista. Förutom att det är trevligt att göra saker tillsammans med likasinnade, kan vi under promenaden dela med oss av tips och trix, och säkert även ett och annat råd om något som rör hundägande och träning.
För våra fyrbenta vänner blir det social träning, med sällskap/möte med andra hundar, och även allmän miljöträning, som man inte kan få för mycket av. En och annan aktivitetsövning ges det också tillfälle för under promenaden.
Under promenaden respekterar vi att alla hundar inte vill hälsa, och håller därför lämpligt avstånd till varandra – närkontakt och lek sker efter promenaden för de som önskar.

Så kommer vi till när, det vill säga dag och tid. Dag är Söndag 1/2, och tiden är kl. 10:00 (till ca. 11:30). Vi träffas vid lekplatsen i Hamnparken (mellan Arkivgatan och Slottsgatan). Kom ihåg att ta med påsar och godis!

Alla hundar med tillhörande mattar och hussar är välkomna! Inget krav på medlemskap i VBK.

Det här inlägget postades i Hundpromenader, information och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s